KITE KoneX™ biedt vanaf nu ook plug-and-play e-commerce voor individuele webshops

Amsterdam, 10 mei 2023

De ultieme plug-and-play oplossing voor e-commerce systemen
Met trots presenteert Innovation Kite de nieuwste versie van KITE KoneX™. Dit is een geavanceerde digitale tolk en universele connector die naadloos veelvoorkomende systemen koppelt om een unieke eigen en efficiënte e-commerce supply chain te creëren. Voor niet-standaard systemen biedt het ervaren ontwikkelteam van Innovation Kite aangepaste interfaces met KITE KoneX™, waardoor eigen systemen met slechts één op maat gemaakt integratie toegang krijgen tot alle ondersteunde systemen. Het aanbod van ondersteunde systemen omvat e-commerce platforms, ERP-systemen en gespecialiseerde lokale en internationale fulfilmentdiensten.

Nu beschikbaar voor individuele webshops
Grote fulfilmentbedrijven plukken al jaren de vruchten van Innovation Kite’s integratieplatform. De nieuwste release van KITE KoneX™ biedt nu ook aan individuele webshops de mogelijkheid zich zelfstandig bij het platform aan te sluiten. Dit stelt deze e-commerce ondernemers in staat om hun eigen unieke e-commerce keten op een plug-and-play manier te creëren. Koppelingen blijven altijd up-to-date met de meest recente versies van elk aangesloten systeem. Daardoor geen omkijken meer naar IT en een daarmee een volledige focus op e-commerce.

Van Pixel tot Pakket: het bewezen trackrecord van Innovation Kite
Innovation Kite heeft een lang en bewezen trackrecord in het ondersteunen van e-commerce, logistieke en fulfilmentbedrijven met op maat gemaakte IT-oplossingen. Diensten omvatten het creëren van state-of-the-art webshops, het bieden van aangepaste integraties langs de gehele e-commerce supply chain en het bieden van 24/7 operationele diensten en ondersteuning. Lees meer over hoe KITE KoneX™ systemen verbindt op www.konex.systems

Over Innovation Kite
Bij Innovation Kite is iedereen gepassioneerd over het creëren van succesvolle innovaties die groei en efficiëntie stimuleren in de e-commerce industrie. Een team van ervaren professionals is toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte IT-oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van Innovation Kite’s klanten.

Voor meer informatie over de innovaties en e-commerce oplossingen van Innovation Kite, neem contact op met Edgar Kiwiet.

Scroll naar boven