Partners in Innovatie en Integratie

Channel Advisor

Channel Advisor breidt verkoopkanalen uit en optimaliseert aanwezigheid voor wereldwijde merken en multichannel retailers. Met Innovation Kite als gecertificeerde ontwikkelingspartner biedt Channel Advisor gespecialiseerde integratieondersteuning en professionele IT-diensten in de hele e-commerce supply chain. Een aangepaste interface naar Innovation Kite’s KITE KoneX™ zorgt voor een eenvoudige plug-and-play verbinding.

Meer informatie op www.channeladvisor.com

Active Ants

Active Ants is een van de toonaangevende fulfilmentbedrijven in Europa, met ultramoderne, volledig geautomatiseerde fulfilment- en distributiecentra in heel Europa.

In samenwerking met haar gecertificeerde ontwikkelingspartner, Innovation Kite, biedt Active Ants gespecialiseerde integratieondersteuning voor haar platform en diensten. Daarnaast biedt het professionele IT-diensten voor de gehele e-commerce supply chain, inclusief conceptualisatie en ontwikkeling van webshops, ondersteuning en integratie met distributie- en fulfilmentdiensten.

Active Ants heeft een aangepaste interface naar het KITE KoneX™-platform van Innovation Kite, waardoor eenvoudige plug-and-play verbinding met haar fulfilmentdiensten mogelijk is voor elk e-commercebedrijf of serviceprovider dat al op het KITE KoneX™-platform zit.

Om meer te weten te komen over de fulfilmentdiensten van Active Ants en hoe deze uw bedrijf ten goede kunnen komen, bezoek hun website op www.activeants.com

Verken of wij ook jouw gecertificeerde ontwikkelingspartner kunnen zijn

Scroll naar boven