Innovatie gaat niet over
techniek maar over mensen

Met Kite Thinking stellen we de mens centraal

Binnen onze eigen KITE THINKING™ methodiek stellen we de eindgebruikers centraal. We verbinden 4 werelden die elkaar vaak moeilijk begrijpen. Wij benaderen Marketing en Merken, Business Engineering, Gebruikerservaring en Informatie Technologie als gelijkwaardig in het innovatieproces.

Met onze Innovation-Kickstarter brengen we uw idee meteen verder

Het proces starten we middels multidisciplinaire Workshops. Daarin komen we snel samen met u tot belangrijke inzichten betreffende uw innovatie idee. Daarbij bekijken we ook hoe we dit kunnen slim vertalen in een digitale oplossing. Als belangrijke deliverable visualiseren we de digitale oplossing in een interactieve demo.

Demo versie zorgt voor inzicht en draagvlak in uw organisatie
Met deze demo kunt u in de organisatie toetsen of u op de goede weg bent en draagvlak krijgen voor uw innovatie. Iedereen begrijpt wat bedoeld wordt, zonder dat er omvangrijke schriftelijke specificaties nodig zijn. Ook hoeft er nog niet geprogrammeerd te worden en kost het weinig moeite om voortgeschreden inzicht te verwerken.

Snel doorpakken van demo naar product
We hebben ons een eigen internationaal netwerk van ontwikkelcentra, waardoor ook de ontwikkeling, oplevering en operationele ondersteuning van de digitale oplossingen verzekerd is.

Vrijwel alle klanten van Innovation Kite zijn lange termijn klanten en zien ons als innovatie-partner en als een extensie van hun eigen ontwikkelafdeling.

RETAIL - E-COMMERCE - LOGISTICS – FULFILMENT

CONSTRUCTION - SMART ENERGY

HEALTH SCIENCES - EDUCATION

GOVERNMENT- FINANCE

Scroll naar boven