Werken bij Innovation Kite


Bekijk onze vacatures

INNOVATION KITE, aangenaam

Wij zijn INNOVATION KITE
INNOVATION KITE is een internationale organisatie die jou graag de ruimte geeft om de dingen te doen waar je energie van krijgt. Een organisatie waar je kunt groeien als mens en als professional.

We zijn visie gedreven analisten en kunnen onafhankelijk van techniek een idee vertalen naar een digitale oplossing.
We bedenken, bouwen, testen en verbeteren een oplossing of we ontwikkelen samen met de klant een mooi product. Internationaal werken we samen met vaste development partners.

Eigen methodiek
We bewegen ons op het snijvlak van IT, E-commerce en digital consultancy.
Binnen onze eigen Kite Thinking™ methodiek stellen we de eindgebruikers centraal.

Verbonden met de doelen van onze klanten
Alle klanten van Innovation Kite zijn lange termijn klanten en zien ons als innovatie-partner zoals bijvoorbeeld Post.nl, Nedis, het Trimbos instituut en Van Bavel.

KITE mensen
Bij ons werken alleen gedreven ICT-vakspecialisten, ieder met een eigen expertise vanuit verschillende culturen, inzichten
en levensinstellingen. Wat ons verbindt is de mentaliteit, niet de plek. Die kies je helemaal zelf. Je huiskamer, een eiland of een start-up verzamelgebouw. Net wat werkt voor jou.


Bekijk onze vacatures

Integration Engineer

Als Integration Engineer ben je de oren en ogen voor onze klanten en ons interne team, voor en tijdens een software ontwikkelingsproject. Jij zet de klantwensen en eisen om naar heldere technische oplossingsrichtingen waarbij je de ambitie van de klant goed op je netvlies houdt. Je doet voorstellen om de concrete oplossing verder aan te scherpen en waar nodig ongevraagd advies te geven over (on)mogelijkheden. Tijdens het ontwikkeltraject weet jij het overzicht te houden en de voortgang te bewaken waarbij je de klant goed op de hoogte houdt en de randvoorwaarden niet uit het oog verliest. Je houdt er van om te opereren op het snijvlak van mensen, business en techniek om zo gezamenlijk tot innovatieve digitale oplossingen te komen.

Dit ga je onder andere doen

  • Direct contact met de klanten en praten over hun technische uitdagingen, je inventariseert hun behoefte en je vertaalt dit naar een IT oplossing.
  • Je architectuele visie breng je op een coachend manier over aan het implementatie team, waarbij je eigenaar blijft van de algehele technische aanpak, de uitvoering en de continuïteit van het project project.
  • Best practises weet je vast te leggen en toe te passen op nieuwe projecten.
  • Stimuleren van de zelfredzaamheid van onze klanten dmv trainingen.
  • Sparringpartner voor de eindklant en intern onze projectmanagers, business engineers en visual engineers.


Lees meer over deze functie

Scroll naar boven