Met onze Workshops verrijken we uw kennis en inzicht.

Een snelle en kost-efficiënte manier om uw innovatie-idee tot leven te brengen.

Met onze Innovatie kickstarter workshops acceleren we uw innovatie idee naar een concrete oplossing. De kickstarter bestaat uit een aantal strak geleide workshops verdeeld over 4 sprints. We werken alle inzichten uit in een prototype die we visualiseren middels een interactieve demo.

Sprint 1: DISCOVER / Inzichten verzamelen
Het doel is om inzichten vanuit vier verschillende perspectieven te verzamelen en gezamenlijk gestructureerd in kaart te brengen. Inclusief één workshop.  Inclusief één workshop.

Sprint 2: DEFINE / Oplossingen formuleren en keuzes maken
Het doel is om met de inzichten uit de voorgaande sprint de behoeften en nodige workflows te definiëren. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp wordt voorzien van de juiste functionaliteiten en alle stappen die nodig zijn om het doel te bereiken. Inclusief één workshop.

Sprint 3: DESIGN / Interactief scherm-prototype maken Op basis van de gedefinieerde inzichten, functionaliteiten en workflows wordt een elegante oplossing bedacht en uitgewerkt. Dit resulteert in een interactief scherm-prototype.

Sprint 4: VALIDATE / Interactief scherm-prototype bijstellen
In deze sprint wordt aan de hand het interactieve scherm-prototype getest. Hierbij kijken we vooral naar de gebruikers en de meerwaarde die het product gaat opleveren. Op basis van de bevindingen wordt het interactieve scherm-prototype verbeterd en opgeleverd. Inclusief twee workshops.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Co-development of dedicated ontwikkelen?

Afhankelijk van de uitkomsten van de Kickstarter kunt u besluiten om in een vervolgtraject uw product door ons te laten ontwikkelen of ons te laten participeren in een co development traject waarbij wij mede-eigenaar worden van het eindproduct. Wij hebben voorbeelden van projecten die we op deze basis hebben gedaan voor onze klanten.

We vertellen u graag meer over onze ontwikkel-opties

“Innovation Kite heeft enkele mooie en dynamische webshops gebouwd voor Van Bavel. Zowel corporate als gift webshops. Door een fijne en creatieve insteek kunnen wij nu ook snel onze klanten tevredenstellen. Vriendelijke & hands-on mentaliteit!”

Charisse Debecker, Web Project Manager @ Van Bavel

Scroll naar boven