Innovation-Kickstarter Workshop

De snelste en meest kost efficiënte manier om uw innovatie-idee tot leven te brengen.

De innovatie kickstarter bestaat uit een aantal strak geleide workshops verdeeld over 4 sprints We werken alle inzichten uit in een prototype te visualiseren middels een interactieve demo.

Sprint 1: DISCOVER / Inzichten verzamelen
Het doel is om inzichten vanuit vier verschillende perspectieven te verzamelen en gezamenlijk gestructureerd in kaart te brengen. Inclusief één workshop.

Sprint 2: DEFINE / Oplossingen formuleren en keuzes maken
Het doel is om met de inzichten uit de voorgaande sprint de behoeften en nodige workflows te definiëren. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp wordt voorzien van de juiste functionaliteiten en alle stappen die nodig zijn om het doel te bereiken. Inclusief één workshop.

Sprint 3: DESIGN / Interactief scherm-prototype maken Op basis van de gedefinieerde inzichten, functionaliteiten en workflows wordt een elegante oplossing bedacht en uitgewerkt.
Dit resulteert in een interactief scherm-prototype.

Sprint 4: VALIDATE / Interactief scherm-prototype bijstellen
In deze sprint wordt aan de hand van de gedefinieerde workflows het interactieve scherm-prototype getest. Het testen wordt in samenwerking gedaan met KLANT. Op basis van eventuele bevindingen wordt het interactieve scherm-prototype verbeterd en opgeleverd. Inclusief twee workshops.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Co-development of dedicated ontwikkelen?

 Afhankelijk van de uitkomsten van de Kickstarter kunt u besluiten om in een vervolg traject uw product door ons te laten ontwikkelen of ons te laten participeren in een co development traject waarbij wij mede-eigenaar worden van het eindproduct.
Wij hebben voorbeelden van projecten die we op deze basis hebben gedaan voor onze klanten.

We vertellen u graag meer over onze ontwikkel-opties.

Scroll naar top