Innovation Kite treedt toe tot het officiële ChannelAdvisor Partnerprogramma

Amsterdam, 27-03-2023

Innovation-kite.com, een toonaangevende aanbieder van innovatieve e-commerce oplossingen, is trots te kunnen aankondigen dat het is toegetreden tot het officiële ChannelAdvisor Partnerprogramma. Dit partnerschap stelt Innovation-kite.com in staat om haar geavanceerde e-commerce tools en innovatieve diensten aan nog meer bedrijven aan te bieden die succes willen boeken in de hedendaagse concurrerende online markt.

Het ChannelAdvisor Partnerprogramma is ontworpen om bedrijven te helpen groeien, groei te stimuleren en de verkoop over meerdere kanalen te maximaliseren. Als partner van ChannelAdvisor heeft Innovation-kite.com toegang tot de nieuwste trends en strategieën in de industrie, evenals de steun van een netwerk van top e-commerce experts.

“We zijn verheugd om toe te treden tot het ChannelAdvisor Partnerprogramma,” zei Edgar Kiwiet, CEO van Innovation-kite.com. “Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten nog krachtigere e-commerce oplossingen te bieden, terwijl het ons ook de mogelijkheid geeft om te leren van en samen te werken met enkele van de beste geesten in de industrie.”

Door dit partnerschap kan Innovation-Kite.com een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder:

  • IT Innovatie oplossingen
  • Multichannel e-commerce oplossingen en ondersteuning
  • Optimalisatie van productvermeldingen, voorraad- en orderbeheer
  • Analyse, visualisatie en rapportage

Innovation-kite.com is toegewijd aan het leveren van innovatieve en effectieve oplossingen om bedrijven te helpen slagen in het snelle e-commerce landschap van vandaag. Met dit nieuwe partnerschap is Innovation-kite.com in staat om nog meer bedrijven te helpen hun e-commerce doelen te bereiken.

Innovation-kite.com is een toonaangevende aanbieder van innovatieve e-commerce oplossingen voor klanten zoals post.nl, Active Ants en Nedis. Met een focus op geavanceerde technologie en een toewijding aan het leveren van resultaten.

Voor meer informatie over de innovaties en e-commerce oplossingen van Innovation-kite.com, neem contact op met Edgar Kiwiet.

Scroll naar boven