Raamdecoratie.com

Nieuwe op maat gemaakte webshop zorgt voor snelle groei

Razendsnel Magento platform combineert voordelen van een webshop met een hoog serviceniveau.

Vanuit een zolderkamer gestart groeide Raamdecoratie.com in enkele jaren uit tot een van de grootste raamdecoratie webshops van Nederland en België! Raamdecoratie vroeg Innovation Kite om een e-commerce oplossing te zoeken die paste bij deze ambities om een nog betere service en groter online assortiment te bieden.

Lees meer

Over deze case

1/ Een publishingtool voor het helder digitqaal presenteren en beheren van de beschikbare informatie, feiten en cijfers.

2/ Een webplatform waarmee de grote hoeveelheid informatie uit de NDM eenvoudig toegankelijk en vindbaar is online, ook op een mobiel.

Om snel inzicht te krijgen in de problematiek hebben we meerdere workshops gehouden samen met alle betrokkenen van Trimbos om het bestaande werkproces te doorgronden. Daarnaast hebben we veel voorbeelden doorgenomen (best practices) waar grote hoeveelheden wetenschappelijke informatie online toegankelijk wordt gemaakt en daar samen met de klant een vertaling van gemaakt naar de specifieke eisen van de NDM.

1/ Data leeft nu bij meerdere personen en in meerdere bestandsvormen zoals Word, Excel, pdf en en diverse printformats. Wenselijk is om alle data vanuit een publishing tool te beheren.

2/ huidig vorm maakt real time beheer en publishing niet mogelijk Ook moet de organisatie aangepast worden voor een gecentraliseerde publishing tool.

3/ inzichtelijkheid kan enorm verbeteren door verwijzingen en koppelingen in de tekst en interactieve charts en tabellen en doorlopende contentpaden.

Op basis van de wensen en inzichten zijn wij tot een advies gekomen om een publishing tool te ontwikkelen op basis van WordPress met een editer van HiChards voor het maken Tabellen en grafieken.

Veel aandacht hebben we ook geschonken aan de redactionele workflow vanwege de gevoeligheid van de content. Een editor kan vragen om beoordeling van pagina. Een eindredacteur krijgt vervolgens een duidelijk overzicht te zien.

Daarnaast vormde de 20 hoofdonderwerpen een uitdaging voor het maken
van een goede navigatie, zeker op mobiel. De oplossingvoor de mobile versie vonden in een horizontale snel navigatie.

Door bronverwijzingen in te bouwen en logische koppelingen te maken kunnen we de content inzichtelijker maken. Door interactieve hi-chards en tabellen kunnen er snel vergelijkingen worden gemaakt met andere drugs of in tijdsverloop.

  • Real time publishing van de informatie i.p.v. 1x per jaar.
  • Inzichtelijkheid sterkt verbeterd en maakt datamining mogelijk.
  • Mobile first design en content is vindbaar in Google.
  • Pdf generator voor snel publiceren en of printen van hoofdstukken of delen daarvan.
  • Alle informatie gepubliceerd vanuit één bron voorkomt fouten.
  • Duidelijke redactionele workflow en bevoegdheden. Bekijk de website op: https://www.nationaledrugmonitor.nl/

Schermvoorbeelden

Scroll naar boven