Partners

voor Digitale Innovatie

en Digitale Transformatie

Leuk om kennis te maken !

We leveren Innovatie met “state-of-the-art” digitale oplossingen en effectieve digitale transformaties. Hierbij maken we innovaties helder en concreet met een “Visual First” aanpak met behulp van onze lokale Diamond Team en brengen we de digitale innovaties vervolgens in de lucht met ons schaalbare netwerk van gespecialiseerde ontwikkelcentra.

Ontmoet een aantal van onze professionals:

Rob van Netburg
Ideation Engineer
 

M : Focus op, de Markt en “Vindbaarheid en Zichtbaarheid”

“Natuurlijk is het leuk om indrukwekkende innovatieve oplossingen en toepassingen te bedenken. Maar het is nog belangrijker om een naadloze en geïntegreerde ervaring te leveren, waarbij je biedt wat het merk belooft, wat je eindklanten nodig hebben en om alle belanghebbenden op een lijn te krijgen.

Met mijn achtergrond in Design- en Communicatie-concepten is het mijn rol om de behoeften van alle belanghebbenden te begrijpen en om hun “klantreis” (“Customer journey”) in kaar te brengen. Daarmee creëer ik de optimale “touchpoints”, het overall visuele concept, samen met de optimale merkstrategie om iedereen te kunnen bereiken.”

U : Focus op de Gebruiker(User) en“Bruikbaarheid”

“Natuurlijk is het fantastisch als je doelgroepen je kunnen vinden, maar als zij niet snel en op een intuïtieve manier kunnen vinden waarnaar ze opzoek zijn, dan houd je hun aandacht niet vast en heb je geen “business”.

Met mijn achtergrond in User Experience Design geeft me een heel ander perspectief op hoe gebruikers van een applicatie verwachten dat je ermee kunt interacteren. Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste inzichten en bewezen technieken om succesvolle digitale innovatieve oplossingen te bedenken die aansluiten bij de huidige tijd.

 

Furkan Karagoz 
Visual Engineer
 
Veli Fidanci
Integration Engineer
I : Focus op IT en “Haalbaarheid”

“Ik zeg altijd dat je dicht bij standaarden moet blijven om flexibel te kunnen blijven. Vaak zien ideeën er fantastisch uit op de tekentafel maar zijn veel te ingewikkeld of te duur om te bouwen.

Ik heb een opleiding in zowel User Experience Design alsook Software Ontwikkeling. Door die combinatie kan ik snel bepalen welke digitale oplossingen haalbaar zijn vanuit zowel een technisch als zakelijk perspectief. Ik vind het belangrijk dat je technische randvoorwaarden en mogelijkheden vanaf het begin meeneemt bij het bepalen van een oplossing.“

B : Focus op Business and “Betaalbaarheid”

“Om leuke innovatieve oplossingen te bedenken waar je niets mee kunt verdienen of die geen enkele bedrijfswaarde of “Business Impact” leveren, zijn zinloos naar mijn idee.

Met mijn zowel bedrijfskundige als technische opleiding en achtergrond ben ik in staat om de brug te slaan tussen “business” en IT. Ik was een van de eersten in Nederland die Agile ontwikkeling heeft toegepast in projecten. Ik geniet ervan om de balans te zoeken tussen de ambities van bedrijven en hun financiele mogelijkheden en besteedbare budgetten. Ik ben altijd opzoek naar de essentie van een oplossing (Minimum Viable Product) die een maximale opbrengst levert als een eerste “quick win”. 

Ger Somhorst 
Business Engineer
Sakir Bayram
Software Engineer
 
ENG : Focus op Software Engineering en “Onderhoudbaarheid”

Mijn overtuiging is dat je altijd een architectuur moet ontwerpen met succes en schaalbaarheid in je achterhoofd. Applicaties en systemen moeten ook altijd intrensiek veilig zijn (“scalable by design” als je bedrijfsvoering ervan af hangt.

Ik heb veel jaren ervaring als software ingenieur om applicaties schaalbaar en onderhoudbaar “by design” te ontwerpen. Ik geniet ervan als we weer een succesvolle innovatieve oplossing op te leveren die toekomst bestendig zijn en eenvoudig aangepast of uitgebreid kan worden als de behoeften van het bedrijf weer veranderen of verder evolueren”

QAM : Focus op  Kwailiteit (Quality Assurance Management) en “Leverbaarheid”

“Ik zie zo vaak dat iedereen zo enthousiast is over de nieuwe digitale innovatie of software applicatie die er aankomt, dat ze steeds meer functionaliteiten blijven bedenken en toe blijven voegen tijdens het bouwtraject.  Het gevolg is dat de opleverdata maar blijven schuiven en je jouw moment van marktlancering steeds uit moet stellen.

Met mijn ervaring als Test Manager en Project Manager zorg ik ervoor dat iedereen gefocused blijft op oplevermijlpalen. Zelfs als je een “Minimum Viable Product” hebt gedefinieerd, maar je krijgt hem nooit af, dan bereik je nooit de “Business Impact” waar je naar op zoek bent. Ik geniet ervan als we zaken op tijd geleverd krijgen en dat ze kwalitatief goed zijn in een keer.” 

Chitra Talda 
Control Manager

Neem contact met ons om kennis te maken met onze professionals die jouw bedrijf naar grotere hoogten kunnen brengen: