Nieuws en informatie

over INNOVATION KITE ™

en Digitale Innovatie en Digitale Transformatie

Meer nieuws over succesvolle Digitale Innovatie en Digitale Transformatie

Betty Blocks en Resourcing Pros starten Partnership

Betty Blocks is samen met Resourcing Pros een strategisch business partnership gestart voor de inzet van het Betty Blocks no-code platform bij oplossingen van Resourcing Pros voor het professionele MKB in Nederland. Resourcing Pros zal samen met Betty Blocks ook de...

Lees meer

GDPR compliant web analytics toepassen

Tegenwoordig wil men veel meten en kan ook bijna alles gemeten worden, tot op- en over het randje van privacy schending. Om dit te stroomlijnen komt de nieuwe wet 25 Mei 2018. De kunst is om niet te veel te meten zodat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar je wilt wel resultaten boeken waar je wat mee kan en zelfs moet.

Lees meer

Resourcing Pros extends global reach with InterraIT

In a special event held at the InterraIT Noida premises, Edgar Kiwiet, CEO of Inshoring Pros and Asoke Laha, CEO of Interra Information Technologies Inc. met to discuss the changing IT industry landscape, emerging opportunities and the growth projections. Both the IT visionaries emphasized on fostering innovation, meaningful collaboration and exceeding customer expectations through advanced technology solutions.

Lees meer

Minister Ploumen noemt Resourcing Pros op Facebook

Van CEO Edgar Kiwiet van InShoring Pros kreeg ik een mailtje dat hij er drie Indiase business partners, vier Nederlandse klanten, een nieuw marktsegment en ideeen voor een nieuwe productformule aan heeft overgehouden. Leuk om te horen! Bekijk ook het interview dat hij gaf.

Lees meer

Een kantoor is zo ouderwets

Resourcing Pros is één van de eerste bedrijven die zich heeft ingeschreven bij het Amsterdam Art Center voor flexibele kantoorruimte. Het Amsterdam Art Center verenigt het creatieve met het zakelijke. en geheel aansluit bij de kantoor-loze bedrijfsprincipes van Resourcing Pros.

Lees meer

Mendix start partnership met Resourcing Pros

Mendix is samen met Resourcing Pros een business partnership gestart om haar klanten, gebruikers en business partners te voorzien van een wereldwijd inzetbare pool van direct inzetbare gecertificeerde ontwikkelaars.

Lees meer