Productivity² Agile Approach voor Mendix ontwikkeling

Lancering van de Productivity² Agile Approach voor Mendix. Onder de naam Mendix Pros introduceerde Resourcing Pros op de Mendix World 2014 haar Productivity² Agile Approach voor 3 keer snellere software ontwikkeling tegen 50% van de gebruikelijke tarieven in de markt.

Het Nederlandse bedrijf Resourcing Pros, dat met een innovatief concept software-ontwikkelaars aanbiedt uit landen met een snel groeiend aantal hoogopgeleide professionals, is één van de nieuwe internationale business partners van Mendix. Resourcing Pros biedt een wereldwijd direct inzetbare pool van gecertificeerde Mendix ontwikkelaars, met een lokaal Technisch Inhoudelijk en Nederlandstalig aanspreekpunt als onderdeel van de lokale klantteams. Deze Technische Coördinator maakt het mogelijk om vanuit lokale Agile/Scrum teams in te pluggen naar specifieke Mendix expertise. Doordat Resourcing Pros werkt vanuit onder meer India (met een tijdsverschil van 4 uur) is het mogelijk om versneld te ontwikkelen en om enterprise systeem integraties te implementeren die tijdens uw interactieve business engineering sessies geïdentificeerd zijn.  Ons hybride bedrijfsmodel ontwikkelt samen met klanten in Nederland op locatie: “Eén wereld, Eén team”.

Internationaal Agile met Mendix ontwikkelen  Met onze Productivity² Agile Approach is  mogelijk om samen met onze klanten op een goede manier ‘Agile’ software te ontwikkelen en daarbij ook nog eens gebruik te maken van het internationale hoogopgeleide potentiëel aan ervaren software ontwikkelaars. Resourcing Pros geeft toegang tot de 20% beste software-architecten en ontwikkelaars in de markt, zowel lokaal als internationaal.

Resourcing Pros is één van de nieuwe bedrijven in het Mendix business partners ecosysteem, maar wel anders dan anderen. Aldus Edgar Kiwiet de CEO van InShoring Pros waarvan de handelsnaam Resourcing Pros is : “We hebben we een opgeleid team van direct inzetbare Mendix gecertificeerde, ervaren Java ontwikkelaars, met elk meer dan 10 jaar ontwikkelervaring. Ook hebben we lokaal Nederlandstalige Technische Coördinatoren die Mendix gecertificeerd zijn. Dit zijn ervaren IT-architecten met meer dan 15 jaar “hands-on” werkervaring in het ontwerpen van complexe Enterprise Systemen. Deze Technische Coördinatoren zijn voor onze klanten het lokale verlengstuk en de ‘human interface’ naar onze pool van wereldwijde Mendix expertise en overige vaardigheden.”

Met onze Productivity² Agile Approach realiseren onze klanten 3x sneller resultaten tegen 50% van de gebruikelijke tarieven in de markt. Met ons internationale en genetwerkte bedrijfsmodel maken we de toegang tot gespecialiseerde en ervaren Nederlandse IT architecten goedkoper. Maikel Kok, Sales en Marketing Manager, licht toe: “Verder fungeren wij als een hefboom op de ontwikkelkracht van klanten met onze hooggekwalificeerde en ervaren Mendix/JAVA ontwikkelaars. Snel en hoog kwalitatief opschalen is bij ons de norm. Daarom kunnen we de top van het Nederlandse bedrijfsleven tot onze klantenkring rekenen.”

Enterprise Systeem Integraties en Mendix Maatwerk. Met het business model van Resourcing Pros is het mogelijk om zowel eigen lokale Agile/Scrum Mendix Business Engineering uit te voeren en gelijktijdig gebruik te maken van gespecialiseerde internationaal beschikbare ontwikkelaars die specifieke integraties en aanpassingen (bijvoorbeeld java extenties of widgets) kunnen doen binnen het bestaande Mendix project. Ook testwerk en specifieke optimalisaties kunnen kosteneffectief uitgevoerd worden.

One World, One Team.
Resourcing Pros vergroot de slagkracht van lokale bedrijven door gebruik te maken van haar naadloos op elkaar ingewerkte internationale team. Als tussenschakel maakt Resourcing Pros bedrijven slagvaardiger op het gebied van ICT, door het bereikbaar maken van ICT-talenten over de hele wereld en hen optimaal te verbinden met lokale bedrijven hier in Nederland. Want om het volle vermogen uit ICT-projecten te halen, moeten alle partijen samensmelten tot een krachtig en samenhangend geheel. Op deze manier blijft hoogwaardige kennis betaalbaar en wordt topkwaliteit gewaarborgd.

Over Resourcing Pros: Resourcing Pros is een geregistreerde handelsnaam van InShoring Pros en bestaat uit lokale Nederlandse en Duitse “Solution Centers” met een internationaal netwerk van  ervaren ICT-specialisten en ontwikkelaars. Wij helpen ambitieuze bedrijven om kostenefficient doelen te verwezenlijken, te innoveren en succesvoller te worden. Als een partner van uw team ontwikkelen wij innovatieve, bedrijfskritische software. We zijn resultaat gedreven en voegen precies de juiste expertise toe over het hele ICT traject, van customer journey analyse tot implementatie. Meer informatie? U kunt ons bellen op nummer +31 88 467 467 4 . Ons bezoekadres is Amsterdam Art Centre, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam.

Bron: Resourcing Pros, www.resourcing-pros.com, april 2014