Mendix start partnership met Resourcing Pros

Mendix is samen met Resourcing Pros een business partnership gestart om haar klanten, gebruikers en business partners te voorzien van een wereldwijd inzetbare pool van direct inzetbare gecertificeerde ontwikkelaars.

Resourcing Pros is in samenwerking met Mendix een inititatief gestart voor de schaalbare inzet van gecertificeerde ontwikkelaars. Door het aanhoudende succes van Mendix ontstaat er een groeiende vraag naar goede en ervaren ontwikkelaars. Resourcing Pros heeft een innovatief bedrijfsmodel waarmee het mogelijk is om één of enkele software ontwikkelaars vanuit het buitenland, op afstand, succesvol mee te laten werken in lokale teams binnen Europa. Met het model van Resourcing Pros is bovendien een agile manier van software ontwikkeling mogelijk, wat nauw aansluit bij de mogelijkheden van het Mendix App Platform.

Kwaliteit staat voorop. Beide bedrijven zijn van mening dat een focus op kwaliteit en een kortere doorlooptijd belangrijke voorwaarden zijn voor het succesvol ontwikkelen van software. De agile ontwikkelmethodiek vereist een nauwere interactie tussen eindgebruikers en ontwikkelaars . Met het business model van Resourcing Pros is het mogelijk om zowel lokale Agile/Scrum Business Engineering uit te voeren en internationaal gebruik te maken van gespecialiseerde ontwikkelaars die specifieke integraties en aanpassingen (customisaties) kunnen doen binnen een bestaande klant infrastructuur en omgeving. Ook testwerk en specifieke optimalisaties kunnen kosteneffectief uitgevoerd worden.

Schaalbaarheid en korte doorlooptijden. Edgar Kiwiet, directeur van Resourcing Pros: “We onderkennen beiden dat iedereen zich primair moet kunnen richten op zijn bedrijfsspecificaties en zo min mogelijk lastig gevallen moet worden met de technische realisatie. Als ontwikkelplatform en omgeving is Mendix daar ideaal voor en sluit daarmee goed aan bij onze visie waarbij een lokale Technische Coordinator, als onderdeel van een klant-team, toegang biedt tot wereldwijde en schaalbare technische expertise”.

Productiviteit in het kwadraat. Het Mendix App Platform maak het mogelijk om hoge kwaliteit resultaten in dagen in plaats van maanden op te leveren. In combinatie met Resourcing Pros kan dit ook nog eens met voordelige tarieven met de inzet van zeer ervaren professionals. Resourcing Pros gelooft in het potentieel en heeft de eerste groep van wereldwijd inzetbare Mendix ontwikkelaars opgeleid voor de Europese markt.

Floor van Gageldonk is de EMEA partner en channel manager. Van Gageldonk: “Mendix verdubbelt al een aantal jaren op rij haar omzet. Deze sterke resultaten zijn het gevolg van onze enterprise platform-strategie. Onze klanten zijn op zoek naar snellere en efficiëntere bedrijfsvoering, en naar manieren om sneller te kunnen innoveren. Daar is Mendix ideaal voor. We zijn dan ook blij Resourcing Pros aan onze Partner Community toe te kunnen voegen om aan de explosieve vraag naar Mendix expertise en professionals te kunnen blijven voldoen.”

Over Mendix:
Mendix levert het App Platform waarmee organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Hierdoor is er niet in maanden, maar al in dagen resultaat te boeken en toegevoegde waarde voor de business te realiseren. Mendix heeft klanten als GE, Roche, ABN AMRO, TNT en Yahoo en is een internationaal bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zuid-Afrika. Probeer het App Platform gratis op www.mendix.com/signup.

Over Resourcing Pros: Resourcing Pros bestaat uit lokale Nederlandse en Duitse “Solution Centers” met een internationaal netwerk van  ervaren ICT-specialisten en ontwikkelaars. Wij helpen ambitieuze bedrijven om kostenefficient doelen te verwezenlijken, te innoveren en succesvoller te worden. Als een partner van uw team ontwikkelen wij innovatieve, bedrijfskritische software. We zijn resultaat gedreven en voegen precies de juiste expertise toe over het hele ICT traject, van customer journey analyse tot implementatie. Meer informatie? U kunt ons bellen op nummer +31 88 467 467 4 . Ons bezoekadres is Amsterdam Art Centre, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam.

Bron: Resourcing Pros, www.resourcing-pros.com, oktober 2013