Betty Blocks en Resourcing Pros starten Partnership

Betty Blocks is samen met Resourcing Pros een strategisch business partnership gestart voor de inzet van het Betty Blocks no-code platform bij oplossingen van Resourcing Pros voor het professionele MKB in Nederland. Resourcing Pros zal samen met Betty Blocks ook de Duitse markt betreden.

 

 Tom Oudhuis, partner en channel manager van Betty Blocks zegt:

Tom Oudhuis

 Tom Oudhuis

Betty Blocks is continu op zoek naar implementatie-partners die leidend zijn in digitale innovatie. Het no-code platform biedt partners een unieke oplossing dat innovatie en digitale transformatie bij hun klanten efficiënt en effectief mogelijk maakt. We zijn door het Amerikaanse analistenbureau Gartner opgenomen in het nieuwste high productivity aPaaS Magic Quadrant. Voor ons is het belangrijk dat we implementatiepartners hebben die dit ook goed onder de aandacht brengen van onze klanten en veel ervaring hebben met digitale innovatie. Zij begrijpen wanneer no-coding oplossingen een absoluut concurrentievoordeel bieden. In Resourcing Pros hebben we weer zo’n partner gevonden”.

 

 

Software wordt steeds kritischer voor elk bedrijf en het tekort aan goede ervaren software-ontwikkelaars zal een remmende werking op innovatie hebben”: aldus Edgar Kiwiet, CEO van Resourcing Pros. “Door de huidige digitale transformatie van de maatschappij in combinatie met demografische trends zal de schaarste aan ICT-talent steeds nijpender worden in de komende jaren. De huidige economische opleving maakt dit op korte termijn alleen nog maar beter voelbaar. Resourcing Pros heeft als missie om deze toenemende schaarste aan hoogwaardige software-ontwikkelingscapaciteit op te lossen. De focus hierbij ligt op hoge kwaliteit en het verkorten van de time to market zonder dat hier enorme investeringen voor nodig zijn. Dit is exact wat het Betty Blocks-platform biedt waardoor innovatie juist versnelt”.

Innovatie begint bij de afdeling “Business”Concurrentievoordeel door innovatie ontstaat door het leggen van een goede verbinding en samenwerking tussen de “Business” en “IT”. Innovatie begint bij de “Citizen Developers” in elke line of business en wordt tijdens het ontwikkelproces overgedragen aan de IT-afdeling. Belangrijk is dat de IT-afdeling een omgeving biedt, waarin de business volledig compliant werkt.

 Door het hybride en internationale bedrijfsmodel van Resourcing Pros in combinatie met zijn ‘Innovation Kite’ aanpak bereiken we dit voor onze klanten. We denken vanuit de business, met de eindgebruiker centraal. We bieden voor de IT een virtueel oneindig potentieel aan gespecialiseerde en zeer ervaren software-ontwikkelaars vanuit ons eigen business partnernetwerk met onze Plug-In software development teams.

Edgar Kiwiet

Edgar Kiwiet

 Er bestaat geen “one solution for all” Elke klantsituatie is anders dus vereist ook een gepersonaliseerde aanpak. Kiwiet: “Oplossingen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst”. Continue innovatie is belangrijk om een concurrentievoordeel te behouden. Innovatie ontstaat vanuit de business en het ontdekken en invullen van klantbehoeftes. Het is een constante interactie tussen technische mogelijkheden en de behoeften van de eindgebruiker. Bij Resourcing Pros ligt de nadruk dan ook vooral op Digital Strategy Engineering en is IT een afgeleide. Business is leidend en IT moet de controle kunnen hebben zonder zich begrensd te hoeven voelen door de technologie.

 

Twee mogelijkheden om Business en IT beter op elkaar af te stemmen en te integreren 1) Je kunt de focus leggen op IT door het beter toegankelijk maken van wereldwijd beschikbare software-ontwikkelingstalent. Dat realiseert Resourcing Pros met haar unieke hybride bedrijfsmodel waarbij een lokale Nederlands Technisch Coördinator of User Experience Designer het aanspreekpunt is als onderdeel van het klant-team. 2) Maar je kunt ook de nadruk leggen op Business in combinatie met low-coding of no-coding platforms. Ook wel bekend onder de noemer van ‘aPaaS’ (application Platform as as Service). Resourcing Pros past beide benaderingen toe, soms in combinatie, afhankelijk van de klantsituatie en doelstellingen.

Low-code en no-code platformen bestaan in diverse smaken Ook hier geldt dat er geen ‘one size fits all’ bestaat, maar wel een ‘fit for purpose’. Als Resourcing Pros willen we aanbieder onafhankelijke oplossingen bieden. Onze klant kiest altijd vanuit meerdere technologische oplossingsvarianten met elk met hun eigen voor- en nadelen. Resourcing Pros ziet in Betty Blocks een ideaal platform voor klanten die snel en efficiënt innovatie en digitale transformatie binnen hun bedrijf willen realiseren. Het platform slaat een brug tussen de business en IT, past binnen elke IT-infrastructuur en vormt de basis voor innovatie.

Vooral voor het professionele MKB zien we het Betty Blocks platform als een ideale aanvulling op onze lokale, Nederlandse en Duitse, Digital Engineering en User Experience Design experts of van de Business Engineers bij onze klanten.

 

 Betty Blocks, het enige echte no-code platform Betty Blocks is het enige echte no-code applicatie-ontwikkelplatform waarmee je snel en gemakkelijk complexe applicaties ontwikkelt, volledig in de cloud. Het platform vormt de basis voor nieuwe innovaties en het zelf creëren van IT-oplossingen zonder dat daar IT-ervaring voor nodig is, binnen een door de IT-afdeling gefaciliteerde omgeving. Betty Blocks is opgenomen in Gartners hpaPaaS Magic Quadrant, is daarnaast winnaar van de Holland Business Award en erkend als voorloper in de Nederlandse techscene door G2Crowd in de recentie in “The State of B2B Netherlands Tech in 2017“. Het bedrijf heeft als eerste no-code platform de ISO 27001-certificatie ontvangen, en is frequent aanwezig bij toonaangevende Gartner-events. Bovendien was Chris Obdam genomineerd voor CEO van het jaar 2017.

Betty Blocks No Code Platform

Over Resourcing Pros: Resourcing Pros bestaat uit lokale Nederlandse en Duitse “Solution Centers” met een internationaal netwerk van  ervaren software engineers gespecialiseerd in specifieke technologiën, expertises en vakgebieden . Wij helpen ambitieuze bedrijven om kostenefficient doelen te verwezenlijken, te innoveren en succesvoller te worden. Als een partner van uw team ontwikkelen wij innovatieve, bedrijfskritische software. We zijn resultaat gedreven en voegen precies de juiste expertise toe over het hele ICT traject, van customer journey analyse tot implementatie en beheer. Voor Digitale Transformatie, Co-Innovatie en ervaren software ontwikkelaars. Meer informatie? U kunt ons bellen op nummer +31 88 467 467 4 of mailen op service@resourcing-pros.com. Ons bezoekadres is Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam.

Bron: Resourcing Pros, www.resourcing-pros.com, maart 2018

Resourcing Pros