Schaalbare Digitale Innovaties

sneller opleveren

met KITE ENGINEERING ™,

Kite Engineering™ voor kosteneffectievere Digitale Oplossingen

Implementeren en in de lucht trekken

PO    Product Ownership
SO    Solution Ownership
ENG  Engineering Excellence
QAM Quality Assurance Management
Van  Specificaties naar Operationele Bedrijfsvoering
Snellere Time to Market
Schaalbare architectuur
Permanente evolutie

“Engineering as a Service” om kosten te besparen en om uw innovatieve ideeën te laten vliegen!

  Kite Engineering™ voor een snellere markttoegang tegen lagere kosten

  Als we zeggen dat Innovatie = Ideevorming x Implementatie bedoelen we daarmee dat je niet alleen in staat moet zijn om goede ideeen vorm te geven, maar ze dan ook moet kunnen bouwen en opleveren. Alleen dan voeg je waarde toe aan je bedrijf en genereer je “Business Impact”.

   De uitdaging is om de goede en ervaren professionals te vinden die dit kostenefficient kunnen. Met behulp van onze Skill Bucket leveren wij die flexibele schil van software ontwikkel specialisten met precies die vaardigheden die jouw bedrijf nodig heeft op een bepaald moment. Wij putten uit ons eigen netwerk van gespecialiseerd ontwikkelcentra.

   Met ons InShoring™ werkmodel zorgen we ervoor dat het lijkt of iedere specialist uit ons netwerk vanuit jullie eigen kantoor werkt alsof het een van jullie eigen medewerkers is. Onze bi-culturele Product Owners en Solution Owners zijn hierbij jullie lokale Nederlandse aanspreekpunt, die weten waar jullie bedrijf om draait, wat de bedrijsprocessen zijn die ondersteund moeten worden en zorgen dat de technische vertaling daarvan precies is zoals het hoort te zijn.

  Vraag naar je gratis exemplaar van “introduction to Kite Engineering” :

  Technologisch Agnostische Ontwikkeling met Kite Engineering

  Elk ontwikkelcentrum uit ons netwerk is gespecialiseerd in bepaalde technologieën en programmeeertalen. Daarom is technologie nooit een leidende of sturende factor bij onze oplossingen. Succesvolle digitale oplossingen moeten ten dienste staan van de bedrijfsvoering en techniek moet faciliterend zijn. We noemen dit “Technologisch Agnostisch denken”.

  We bieden toegang tot meer dan 1500 software professionals gespecialiseerd in alle meest gebruikte en populaire ontwikkelplatforms en programmeertalen. Techniek is nooit de beperkende factor.  Onze Solution Owners zijn ervaren Technische Coördinatoren die op de hoogte zijn van de laatste trends en alternatieve technische oplossingen. Zo zorgen we voor schaalbare en toekomstbestendige digitale oplossingen.

  Technologisch Agnostische ontwikkeling met Innovation Kite

  Vraag om je eerste kosteloze advies van een van onze Solution Owners:

  Skill Bucket voor maximale flexibiliteit en snellere software engineering
  Skill Bucket by Innovation Kite

  Kosteneffectieve en snelle innovatie vergt een schaalbare toegang tot professionele business engineering en software ontwikkeling vaardigheden. De meeste innovaties hebben niet een groot team nodig met allemaal verschillende voltijdse individuele specialisten. Dat is ook meestal te duur. Met onze Skill Bucket leveren we “Engineering as a Service”.

   

  Met onze Skill Buckets ontvang je precies die mix van specialisten en vaardigheden die je op een bepaald moment nodig hebt. Optimale flexibiliteit en schaalbaarheid om “Specificaties” naar “Bedrijfsvoering” te brengen.

  Neem contact met ons op voor een Skill Bucket die op maat voor jouw situatie is samengesteld: