Minister Ploumen noemt Resourcing Pros op Facebook

Minister Ploumen: “In september was ik met een aantal Nederlandse  bedrijven op handelsmissie in India. Van CEO Edgar Kiwiet van InShoring Pros kreeg ik een mailtje dat hij er drie Indiase business partners, vier Nederlandse klanten, een nieuw marktsegment en ideeen voor een nieuwe productformule aan heeft overgehouden. Leuk om te horen! Bekijk ook het interview dat hij gaf.”

Resourcing Pros was samen met Minister Ploumen op handelsmissie naar India.

Veel kansen voor Nederlandse ondernemers: Ploumen ziet veel kansen voor Nederlandse ondernemers sinds afgelopen mei premier Modi aantrad in India. Hij werkt aan economische hervormingen en daarmee aan groei en banen. De verwachting is dat de Indiase economie de komende tijd jaarlijks met ruim 6% blijft groeien en dat de middenklasse toeneemt. ‘Dat is een prachtige afzetmarkt, waar voor Nederlandse bedrijven nog veel te winnen is’, vindt Ploumen. Tijdens de handelsmissie werden in totaal 8 contracten met Indiase partners ondertekend en een contract aangekondigd, gezamenlijk ter waarde van ruim € 250 miljoen. Het gaat onder meer om bedrijven die actief zijn in de ict, waterzuivering, landbouw en gezondheidszorg. Momenteel bedraagt de jaarlijkse handel met India ruim € 5,8 miljard.

Resourcing Pros op facebook minister Ploumen

Resourcing Pros op facebook minister Ploumen

Over Resourcing Pros: Resourcing Pros is een geregistreerde handelsnaam van InShoring Pros en bestaat uit lokale Nederlandse en Duitse “Solution Centers” met een internationaal netwerk van  ervaren ICT-specialisten en ontwikkelaars. Wij helpen ambitieuze bedrijven om kostenefficient doelen te verwezenlijken, te innoveren en succesvoller te worden. Als een partner van uw team ontwikkelen wij innovatieve, bedrijfskritische software. We zijn resultaat gedreven en voegen precies de juiste expertise toe over het hele ICT traject, van customer journey analyse tot implementatie. Meer informatie? U kunt ons bellen op nummer +31 88 467 467 4 . Ons bezoekadres is Amsterdam Art Centre, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam.

Bron: Resourcing Pros, www.resourcing-pros.com, januari 2014 en Rijksoverheid, zie ook https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2014/11/05/vaker-op-bezoek-in-india-om-handel-te-bevorderen