Transformeer samen met ons

Verbeter uw proces, uw verkoop uw communicatie of uw organisatie. Wij helpen klanten met digitale innovaties van idee naar oplossing.

Trimbos publiceert haar wetenschappelijke rapporten voortaan real time

Met een state of the art publishing tool voor de Nationale Drug Monitor en Nemesis rapporten en een gecentraliseerde redactie zijn de wetenschappelijk publicaties voortaan instant digitaal beschikbaar.

Nieuw CRM systeem voor Nedis maakt buitendienstmedewerers slagvaardig.

Sneller afspraken maken en leads plannen is het resultaat van het nieuwe Edison mobile first CRM systeem. We gebruikten daarvoor het Kite thinking proces om snel tot de juiste inzichten en oplossing te komen.

Flora Holland heeft voortaan realtime inzicht in de orderstatus met het SAAS software programma

Het begon met een Innovation-Kickstarter Workshop samen met medewerkers van Flora en van één van hun klanten. Daaruit volgde inzichten in het probleem en een keuze voor een Saas software oplossing. Het aantal mensen dat extra werk moest verrichten is gehalveerd. Het systeem geeft real time inzicht en ontzorgt Flora daarmee.

Active Ants verbetert de onboarding en sales proces voor haar klanten

 Active Ants is één van de grotere fulfilment spelers in Nederland met ruim 3 miljoen orders per jaar. Innovation Kite heeft specifieke kennis heeft van de logistieke processen én de kennis op de verschillende ecommerce platformen.

We verbeteren het onboarding en sales proces Door plugins te ontwikkelen voor WooCommerce en Magento 2. Daarnaast sluiten we via ons platform (KoneX) verschillende e-commerce platformen aan op de Active Ants systemen

Van Bavel levert nu gepersonaliseerde webshops inclusief logistiek op in een handomdraai.

Van Bavel brengt met zijn gepersonaliseerde webshops en logistiek business gifts en premiums bij de eindklanten aan huis. We betrokken de klant bij ons Kite Thinking proces waarbij we alle touchpoints en requirements helder kregen.

Het resultaat is een een webshop platform draaiend op WordPress in combinatie met WooCommerce. Heel gebruiksvriendelijk voor de webshopbeheerder en ook kunnen er snel betaal- en verzendmethoden worden toegevoegd voor verschillende landen

Innoveer ook met Kite thinking

KITE-THINKING™ De eerste stap in ons proces gaat over: “Empathie”. Dus inzichten verwerven in wat de klant/gebruiker én alle stakeholders drijft, wat zijn/haar belangen en frustraties zijn.

Daarnaast benaderen wij uw innovatieproject vanuit altijd vier perspectieven:

Merk en Markt,
Business,
IT en Informatie
User

Met deze aanpak creëren we samen met u succesvolle digitale innovaties. We denken vanuit de behoeften van de eindgebruiker en bij het ontwerp houden we tegelijkertijd rekening met technologische mogelijkheden en beperkingen. Kite-Thinking™ combineert en integreert het beste uit de creatieve industrie en software industrie

Snel starten met uw innovatie project:
Innovation-Kickstarter Workshop

Door gelijktijdig en gezamenlijk in workshops te werken met alle relevante betrokkenen. brengen we uw innovatie idee tot leven voor een redelijk bedrag. Deze workshops zijn strak geleid en gestructureerd met onze KITE THINKING methodiek.

Visual Engineering First aanpak bespaart tijd en geld.
We verwerken alle inzichten uit de workshop in een prototype te visualiseren middels een interactieve demo.

De interactieve demo brengt uw innovatie idee tot leven
Deze demo zorgt ervoor dat iedereen begrijpt wat bedoeld wordt en zorgt voor duidelijkheid bij alle betrokkenen. Er hoeft nog niets geprogrammeerd te worden. Zo kan innovatie sneller, tegen lagere kosten en met minder risico’s een vast onderdeel worden van de bedrijfsvoering.

Neem een licentie op één van onze software oplossingen. Bespaar ontwikkelkosten en win tijd.

Veel oplossingen zijn OEM te maken voor uw onderneming en versnellen uw digitale transformatie door direct van start te kunnen. Hier volgt een selectie van de digitale producten die we per direct kunnen inzetten voor uw digitale transformatie zoals:

KITE KoneX™
Koppel uw webshop aan en bedien meer klanten.

KITE Smart Stock Monitor™
Een low cost maar compleet OMS/FMS systeem

Innoveren gaat over meer dan een idee.

Edgar Kiwiet, CEO Innovation Kite:
“Voor succesvolle innovatie heb je allereerst de juiste Mentaliteit en de juiste Specialisten nodig. Je hebt daarnaast een beproefd en bewezen Proces nodig dat zowel Ideevorming als Uitvoering integreert. En last but not least moet je zorgdragen voor een Draagvlak bij alle betrokkenen. Als Co-Creator werken we graag samen met u om het idee tot een succesvolle oplossing te brengen.”

Werken bij Innovation Kite

INNOVATION KITE is een internationale organisatie die jou graag de ruimte geeft om de dingen te doen waar je energie van krijgt. Een organisatie waar je kunt groeien als mens en als professional.

We zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s

Vacatures

Project Manager E-commerce (remote)

Integration Engineer (remote)

Scroll naar top